Житомирська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України
RSS
Вітаємо   

Меню сайту

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

  
Головна » 2014 » Вересень » 18

У вересні поточного року Житомирська обласна федерація рукопашного бою відзначає 20-річчя свого утворення. Організацією проведена значна робота по вихованню підростаючого покоління, залученню мололі до занять фізичною культурою і спортом, зокрема таким видами єдиноборств як рукопашний бій. Адже єдиноборства являють собою ефективну основу для патріотичного виховання молоді та залучення її до культури масового спорту. 

В організації підготолвлено 4 майстри спорту міжнародного класу, 15 майстрів спорту України, багато спортсменів масових розрядів. 

Спортсмени обласної організації виборювали призові місця на чемпіонтах Світу та Європи, були чемпіонами і призерамси всеукраїнських змагань.

Заняття рукопашним боєм сприяло працевлаштуванню спортсменів у правоохоронні органи та військові формування. Вони стали учасниками антитериростичної операції на Сході України. 

Урочистий спортивно-патріотичний вечір з нагоди 20-річчя обласної федерації рукопашного бою відбувся 15.09.2014 року в обласному музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги.

Організаторами вечора стали обласна федерація рукопашного бою, Житомирська обласна організація ФСТ "Динамо" України, громадська спілка "Час змін" та громадське об'єднання "Самопоміч".

У спортивно-патріотичному вечорі взяли участь представники обласної державної адміністрації, керівники міста Житомир, та керівники громадських організацій. В урочистостях з нагоди 20-річчя також взяли участь Володимир Пєхов - народний депутат Верховної ради України, президент обласної федерації рукопашного бою, Олександр Гартвич - перший віце-президент Національної федерації рукопашного бою України, майстер 9-го дану з рукопашного бою. У ході проведення вечора відбулися фінальні поєдинки чемпіоната області з рукопашного бою. 

Художню частину та музичний супровід забезпечили солісти та оркестр Управління МВС України в Житомирській області, танцювальний колектив "Аванте", показовий виступ продемонстрував Олег Грибан. У ході вечора нагородами відзначена обласна федерація рукопашного бою, ветерани, спортсмени минулих років та сучасності, юна зміна. Всього 45 осіб. 

Житомирська обласна федерація рукопашного бою буде продовжувати роботу по патріотичиному вихованню підростаючого покоління, ростом майстерності спортсменів, підготовці юної зміни, співпрацюючи з державними та громадськими організаціями.

Переглядів: 534 | Додав: Dynamo | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

Хостинг від uCoz
Copyright MyCorp © 2024